Derfor har vi valgt vores samarbejdspartnere

Vore Samarbejdspartnere er alle specialiserede firmaer inden for prøvetagning, håndtering og analysering. Det er sjældent at et firmas produkt portofølje kan dække over alle kunders behov, så derfor har vi ofte flere samarbejdspartnere inden for en speciel teknologi. Levernadørere af NIR systemer er ofte meget branche specifikke, og det er så vores opgave at finde det udstyr som bedst er til passet den enkelte kundes behov – og til den rette pris.

Vore samarbejdspartnere har stor viden om deres egne produkter, mange har også meget applikations erfaring men hos Sikre Prøver samler vi viden op på tværs af leverandører og brancher og  vil sammen med vore partnere kunne tilbyde den bedste rådgivning og service.

Se vores faste samarbejdspartnere her

Sampling Systems

Sampling Systems Ltd har være en samarbejdspartner gennem mere en 20 år.

2 brødre startede op i familie-virksomheden med fokus på rustfaste prøvetager til pharma-industrien. I dag har virksomheden mere en 20 ansatte. Udstyret sælges til mange forskellige industrier og ud over rustfrie stålartikler har man nu også et stort program i engangsartikler der leveres enkeltpakkede og steriliserede.
Deres produkt program kan opdeles i 3 hovedgrupper af udstyr:
MANUEL PRØVETAGNING

Om der skal tages prøve ud af pulver, væsker, Unit-Dose, pasta, piller, frost eller jord , i tank biler eller i små glas, så findes der helt sikkert et produkt fra Sampling System . Produkter lavet i Rustfast stål  med certifikater på både materiale og overflader og et helt katalog med SteriWare engangsartikler, leveret pre-steriliseret og godkendt til produkt kontakt (Både FDA og EC1935/2004)  –  Gå på opdagelse i prøvetagnings universet og find det produkt der lige netop løser jeres opgave – eller brug kontakt formular  og oplys om jeres applikation

LAB WARE/PRODUCTION WARE

Skovle, øser,  tragte, Spande, beholdere til opbevaring, der findes også her et utal af produkter – Stålprodukter i Indstriel og Pharmaceutisk kvalitet og artikler lavet i forskellige kunststoffer – Der findes en separat katalog kun med Steel Ware  – Lige som der findes produkter lavet i metal / røntgen-detekterbart plastmateriale

Tag et kig på det store udvalg eller brug kontaktformular og oplys om jeres applikation og vi vil hjælpe med at finde det helt rigtig produkt til jeres laboratorie, forblanding eller produktion.

In-Line Prøvetagning 

Speciel udviklet til brug i pharmaceutiske processer har Sampling System Ltd  det unikke produkt FreeGlide. Den har et patenteret membransystem der gør både drift og rengøring muligt, hvor der stilles høje krav for at undgå kontaminering   – lær mere om FreeGlide prøvetageren her eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet, så finder vi sammen den rigtige løsning.

CISA Sieving Technologies

Spansk leverandør af analyse sigter – et familieejet firma , der gennem 125 år har lavet sigter. Oprindelige var det trærammer med metal væv – og kunderne var primært landbrug (oprensning af korn)

I dag er rammerne primært lavet af rustfast stål – laboratorie sigterne fås med diameter ø60  – ø300 mm  og sigterne leveres med  fra 20 my og op til 125 mm., med sigtevæv og perforede plader. Se det fulde program herunder

Sigterne leveres i dag til en lang række industrier : Agro, Biomasse, Levnedsmidler, pharmaceutisk, råstoffer, genanvendelse. Og leveres i henhold til de gældende standarder der måtte være inden for de aktuelle industrier og opfylder de krav som disse industrier måtte have  (ISO og ASTM standarder)

Alle sigter hånd-bygges, gennemgår løbende i produktionen  en kvalitetskontrol i og leveres alle med et certifikat .

Enkelte standard størrelser lagerføres (typiske til brancher, hvor gængse størrelser anvendes)   Den mest brugte størrelse  med ø200 mm – 50 mm høj  ISO3310.1, ISO 3310.2 og  ISO 3310.3 kan f.eks findes her:

Ud over sigter, er der også diverse tilbehør – Ryste-tårne og  Air-jet sigter for at sikre en hurtig og standardiseret sigtning

Læs mere om CiSA Sieves her på deres hjemmeside www.cisa.net

Perten Instruments (PerkinElmer)

Bestemmelse af faldtallet i mel ”opfundet” og patenteret af Harald Perten tilbage i 1964 – En opstilling der kunne bestemme α-amylase i hvedemel. Han etablerede firmaet Falling Number og markedsførte faldtals apparatet i hele verdenen. I dag bestemmes faldtallet stadig efter denne standard men med et lidt mere avanceret instrument – FN 1000.
BESTEMMELSE AF GLUTEN, VAND OG PROTEIN

Firmanavnet blev ændret til Perten Instrument da der kom flere produkter til, eks. er glutenbestemmelse med Glutomatic også en anerkendt standard.

Vandbestemmelse i korn produkter med Aquamatic.    

Proteinbestemmelse i korn Inframatic 9500 (godkendt til afregning i Danske Korn NIT netværk.

NIR-TEKNOLOGI OG RVA-ANALYSER

Analyse med NIR teknologi er også et område, hvor Perten har stor erfaring og det både som Bord-Nir til laboratorie brug eller proces instrumentet til optimering og overvågning af processer 

Et andet unikt instrument er Rapid Vicosity Analyser (RVA), med hvilken kan bestemme et produkts viskositet under en kontrolleret temperatur profil.

STORT VAREUDVALG

Perten tilbyde mange specialiserede produkter til kvalitetskontrol i landbrug, foder og fødevarer – forespørg med jeres behov eller se hele udvalget af instrumenter.

WELOC WELAND

WeLoc – Weland M. AB blev grundlagt i 1983 som et datterselskab i den familieejede Weland-koncern i Sverige, og har nu mere end 40 års erfaring inden for design, produktion og distribution af genanvendelige plastlukkere til fleksible emballager. Alle WeLoc-lukkere leveres fra og produceres i Sverige

I dag findes der mere end 50 WeLoc-modeller i forskellige størrelser til forsegling og genlukning af fleksible emballager, og af disse er de mest anvendte i
Gripper

En unik måde at lukke større sække / big bags. Konstruktionen med håndtag gør det nemt at lukke sække – endda kun med én hånd – Fås i 100 mm og 150 mm bredde og i 6 farver.

PA-serien

Lavet i Polyamid (Nylon)  Et stærk og robust materiale, der gør at lukkeklipsen kan bruge igen og igen, tåler frost, opvask og varme (autoklave) fås i størrelser fra 50 mm og op til 320 mm bredde

POM-serien

Lavet i materiale der ud over at have rigtige gode mekaniske egenskaber (tåler frys ned til  ) også kan detekteres i både metaldetektorer og røntgen – De er derfor yderst velegnede til brug i industrier hvor der er høje krav til sporbarhed og høj fødevaresikkerhed .

PP-serien

PP Serien er lavet af det lidt blødere materiale PolyPropylen –  Kan anvedes hvor der ikke er de samme store krav ti holdbarhed. Er den prisbillige løsning Fås i størrelser fra   30 mm og op til 120 mm og i 7 forskellige farver .

Pfeuffer GmbH

Et gammelt hæderkronet tysk firma, der laver  analyseinstrumenter til korn- og levnedsmiddelindustrien
SORTIMAT & CONTADOR

Sortimat til bestemmelse af sorteringen i maltbyg, Contador, til optælling af kort til analyse eller tusind korn vægt.

Omkring  2010 blev  Rationel Kornservice opkøbt og prøvetagerne RAKORAF, VARIONEDDELER  og DVB200 til såsæd , samt kornrenserne  MLN  og SLN3, blev en del af produktprogrammet. Produkter som kan anvendes alle steder der arbejdes med at modtage korn og såsæd.
Se det bredde produktprogram til prøvetagning og håndtering af kornprodukter på  www.pfeuffer.com/ eller kontakt os for at afklare dit behov.

REMBE KERSTING GmbH

Tysk firma, der har en lang række løsninger til prøveudtagning af pulver/granulater fra siloer, forbeholder eller transportsystemer inden inden proces industrien. 

Hvilken type af udtag der er det mest optimale er afhængig af hvilket produkt der skal tages prøver ud af, hvor i process og i hvilke mængder

Vi har hos Sikre Prøver leveret mange af disse forskellige løsninger Pharmaceutisk  produkter med ekstrem høje trav, Fødevareindustrien hvor rengøringsvenlighed er et must og kemisk industri, hvor kravene til materialer er store med hensyn til korrosion etc.

Kontakt  os gerne med net op de krav som I måtte have i jeres Industri.

Bitzer-Werr Wiegetechnik

Et tysk, familieejet vægt firma, der laver brovægte, in-line vægte og veje programmer til en stor række af industrier. Specielt til Korn industrien, har de udviklet et system som automatisk beregner Rense-% og sortering på f.eks maltbyg – og kan også sammenbygges med NIT apprater, så der kan laves en komplet afregning af leveret kornparti – og med dataoverførsel til ERP systemet

En løsning som Sikre Prøver har implementeret til flere Korn og Frø firmaer her i DK –  Kontakt os gerne for en snak om mulighederne i jeres virksomhed – og et besøg hos en af vore referencer kan aftales

Agrocares

Er et Hollandsk firma, der har udviklet og forædlet en håndholdt NIR scanner  – Den er baseret på traditionel NIR Refleksion – og kontrolleres med en APP installeret på mobil telefon eller en tablet.

De har sat fokus på Agro Segmentet – og har 3 hovedområder som de arbejder med. Det er den samme scanner – men der findes 3 forskellige applikationer til APP’en til hver deres hovedområde:

Feedcares

Anvendes til at bestemme næringsindhold og vand i de råvarer som er tilgængelig til den daglige produktion, herunder også ensilage, tilskudsfoder og minaraler. Anvendelig til de fleste fodertyper  til høns, grise og køer.

Soilcares

Jorden indhold af næringstoffer, lerindhold, fugt kan måles direkte ude i marken – eller prøver kan samles og scanne hjemme i

Leafcares

Blade fra planten i vækst kan analysere. Der kan håndhøstes eller maksinhøstes, og bladene

Se mere på https://agrocares.com/scanners/ eller kontakt os for en snak og aftal eventuel en demonstration af scanneren på netop jeres produkter.

GrainSense

Et relativt nystartet Finsk firma (fra 2014) oprindeligt udviklede de en lille håndholdt NIR Apparat, men inden for det sidste år har de fået et mere robust system, der måler på en større mængde af korn – og kan sættes op til at køre on-line på processer.
NYTÆKNING AF PROCESSEN

Hos Sikre Prøver har vi fundet dette nye produkt interessant at tilbyde.

De har udviklet et spændende NIR produkt, der kan bruges i forbindelse med indtag af høst, handel med korn, recept optimering. Systemet kan også afleverer data til andre systemer (f.eks. GrainIT)

Kontakt os for yderligere informationer, eller for at få lavet en demo på din bedrift.

3 FORSKELLIGE STANDARDER

Systemet fås i 3 forskellige standarder –

Laboratoriebrug

På mejetærskere

Silo/Transport

TEKPRO

Engelsk firma der producerer specieliseret udstyr til korn og foder branchen.
Der er specielt 2 produkter fra firmaet som vi hos Sikre Prøver finder interessante:
HOLMEN

Udstyr til bestemmelse pressede pillers holdbarhed – Om det er træpiller eller foderpiller , så findes der manuelle, halvautomatiske eller hel automatiske løsninger til en standardiseret  -og international anerkendt – målemetode for bestemmelse af produktet PDI  (Product Durability  Index)  – Kontakt os eller besøg producentens website.

INSECTOMAT

Alternativet til den manuelle håndrystning af små prøver.  Gennem renser 5 kg kornprøver hurtig, ensartet og effektiv. Kan eventuel placeres direkte under prøveudtag, så prøven gennem ses automatisk før aflæsning. Kontakt os eller se mere på producentens website.

Polispec

Italiensk firma, etableret i 2014, som udelukkende fokuserer på at udvikle og implementere NIR-teknologien.
Et bærbart eller stationært NIR-instrument, der kan anvendes inden for et bredt udsnit af både Agro og Levnedsmiddel industrien – Korn, Græs, Ensillage, Gylle, Råvarer, færdig foder.
MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

Anvendelses mulighederne er mange  – der findes i dag en lang række applikationer hvor der allerede nu findes kalibreringer, så opstart kan laves uden først at skulle samle data sammen til at udarbejde en kalibrering

Kontakt Sikre Prøver for yderligere information, eller søg mere viden direkte på Polispec hjemmeside

Meizheng Bio-Tech

Vi har gennem vort samarbejde med PerkinElmer adgang til en lang række hurtig test der kan bruges til test af korn, mælk, fisk, kød olie nødder mv.

Lateral Flow assays strips test – og Elisa kits gør det muligt at teste for Mycotoxiner, Antibiotika, Pestisider og meget mere  Se det fulde program på linket herunder og kontakt os for et tilbud på netop den teste som I bruger i jeres industri.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til specifikke produkter eller for at høre om vi har produkter til specielle processer.