Prøvetagningsudstyr til pharma- og biotech

Manuel Prøvetagning

Om der skal tagets prøver ud af faste stoffer, væsker pasta, så findes der et udstyr som passer bedste til netop den. Det meste udstyr er lavet i Rustfast stål, designet og produceret så det opfylder GMP krav. Se mere her.

Unit dose

Hvis der er specielle ønsker om at udtage en meget nøjagtig volumen (som eventuel skal presses til en tablet, så findes der en lang række produkter, der egner sig specielt til det. Se mere her.

Disposable

Hvor der er store krav til at undgå forurening ude fra, eller krydskonterminering, så kan der med fordel anvendes engangsartikler, produceret i renrum og eventuel pre-steriliseret. Omkostninger til validering af rengøring spares. Se det store program af standard varer her.

Double Bagged (USP class VI)

Hvor der er ekstra høje krav kan udstyr leveres produceret  i henhold til USP class VI og leveres dobbelt indpakket og steriliseret. Se udvalget af disse produkter her.

In Line Sampling

At kunne tage prøver ud fra en lukket proces i pharma industrien stiller store krav både til design, rengøring og håndering af produkterne – Alle disse krav løses med FreeGlide Samleren fra Sampling System  – se mere her.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til specifikke produkter eller for at høre om vi har produkter til specielle processer.