Udstyr til håndtering af prøver indenfor pharma- og biotech

Til laboratorie og produktion

Håndtering af råvarer i produktionen og opbevaring af prøver i laboratoriet kræver sikker og ensartet håndtering . Sikre Prøver har et stort program. Du kan se mere her.

Skovle

Fra små skeer afvejning og til store skovle så findes der helt sikker en størrelse og kvalitet der kan bruges i produktionen hos enhver produktion. Udført i forskellige grades af rustfast stål og plastmateriale . Søg her eller forespørg hos Sikre Prøver.

Metaldetekterbart

En lang række plastprodukterne fås også i en metaldetekterbar version, således at de kan anvendes i områder hvor der er høje krav til sikkerhed. Se udvalget her.

Beholdere

Spande til intern transport, beholdere med og uden låg til opbevaring, der findes mange behov der kan løses. Søg løsningen på her eller forespørg hos Sikre Prøver.

Labels

I forbindelse med varemodtagelse, prøveudtagning, karentænesætning og frigivelse findes en stor mænde fortrykte labels med forskellige tekster, farver og størrelser. Forskellige klæbere (Godkendte til direkte kontakt med råvarene eller ekstra klæbende) Findes der ikke den størrelse/tekst som ønskes, kan der også laves egen design. Se mere her.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til specifikke produkter eller for at høre om vi har produkter til specielle processer.