Håndteringsudstyr til fødevarer og ingredienser

Til laboratorie og Produktion

Håndtering af råvarer i produktionen og opbevaring af prøver i laboratoriet kræver sikker og ensartet håndtering . Sikre Prøver forhandler et stort program inden for dette. Søg på det samlede program fra Sampling System eller se udvalgte her på siden.

Skovle

Fra helt små skeer/spartler til store skovle i forblandingen  så findes der helt sikker en størrelse og kvalitet der kan bruges i produktionen hos enhver produktion. Udført i forskellige grades af rustfast stål og plastmateriale (også metaldetekterbar). Søg her eller forespørg hos Sikre Prøver

Beholdere

Spande og  beholdere til opbevaring og intern transport, Tragte bakker der findes mange behov der kan løses – søg løsningen her eller forespørg hos Sikre Prøver.

Metaldetekterbart

En lang række plastprodukterne fås også i en metaldetekterbar version, således at de kan anvendes i områder hvor der er høje krav til sikkerhed -Se udvalget her.

Lukkeklips

I produktprogrammet fra Svenske Weloc – findes små og store lukkeklips. De genlukker små prøveposer, papirsække i forblandingen og BigBags på råvarelageret. Findes i mange forskellige farver (og også i metal detekterbart materiale. Se det samlede udvalg her

Labels

I forbindelse med varemodtagelse, prøveudtagning, karantæne/frigivelse af partier findes en stor mængde fortrykte labels med forskellige tekster, farver og størrelser. Forskellige klæbere (Godkendte til direkte kontakt med råvarerne eller ekstra klæbende) Findes der ikke den størrelse/tekst som ønskes, kan der også laves egen design. Se udvalget her.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til specifikke produkter eller for at høre om vi har produkter til specielle processer.