Prøvetagningsudstyr til Agro Feed

Der findes mange produkter og processer inden for Feed industrien – Græs, Ensilering, Proteinproduktion, Tørfoder, vådfoder etc, og ofte skal udstyr /processer tilpasses.

Manuelle spyd

Aluminiumsspyd

Aluminium spyddet som bruges til korn, kan anvendes, eventuelt i en større version, for råvarer og færdigprodukter (Piller)  Spyd i Rustfast Stål bruges til råvarer som kan ødelægge det bløde aluminium, eller hvis der er specielle krav til  rengøring/Hygiejne  

Sack-Sampler

Sack-Sampler anvendes til at stikke ind i siden af sække eller BigBag. Hullet kan efterfølgende lukkes med selvklæbende labels

In-Line Process

Skal der løbende tages prøver ud fra processen, vælges det rigtige prøveudtag ud fra produktet, placeringen og hvad prøven skal bruges til .

Moustic

Moustic (Tout Pour Le Grain) er et mere allround prøveudtag, der kan tage ud fra Siloer, Kædetransportører, Faldrør . Prøven kan opsamlet i frit fald, eller kan transporteres penumatisk til et centralt modtagested.

SAMPLEX

SAMPLEX (Tekpro)  er et prøveudtag som skal monteres ind i en lodret faldende produktstrøm. En åben kontruktion, der gør den velegenet til at håndtere større partikler  og er skånsom over for materialet (så det den ikke ødelægger foder eller træ piller der skal udtages til analyse.

Det kan være at der findes en helt specifik prøvetager, som passer bedst til jeres produkt / process. Kontakt os gerne med flere detaljer. 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til specifikke produkter eller for at høre om vi har produkter til specielle processer.